Containertransport

Het containervervoer bij Troost Transport heeft onbeperkte mogelijkheden qua formaten. 20,40 en 45ft containers zijn dagelijks aan de orde. Of het High Cube, Flat of Curtains zijn, alle soorten zijn daar onderdeel van. Tevens heeft Troost Transport de beschikking over materieel dat in staat is om reefercontainers te vervoeren, zowel met genset als ook met het TRS-systeem. De laatste decennia zijn de havenlocaties aanzienlijk uitgebreid. Door onze afdeling planning worden de containers aan- en afgemeld op de terminals in de Rotterdamse en Antwerpse haven, waardoor een vlotte en efficiënte afhandeling is gegarandeerd.

Temperatuur gecontroleerd transport: Internationaal transport

Troost Transport heeft een uitstekende dienstverlening in het temperatuur gecontroleerd segment en heeft hier diverse mogelijkheden voor. Zo zijn er koeltrailers uitgerust met een scheidingswand waardoor meerdere temperaturen in 1 laadruimte vervoerd kunnen worden. Ook gekoeld spoedtransport behoort tot de mogelijkheden.

Binnenlandse distributie

De binnenlandse distributie wordt verzorgd voor een aantal middelgrote food-producenten die werken met hetzij vers diensten dan wel met ‘een tenminste houdbaar tot’ label. Er kunnen dubbele diensten gedraaid worden zodat een 24 uurs service geleverd kan worden. Troost Transport volgt continu de ontwikkelingen, omtrent wet- en regelgeving, om ervoor te zorgen dat zij als vervoerder up-to-date kan zijn met het materieel, de automatisering alsook de scholing van het personeel.

Spoedtransport

Heeft u een transport dat met spoed moet worden afgeleverd? Neem dan direct contact op met Troost Transport. Dagelijks verzorgt Troost Transport voor diverse klanten spoedtransporten, dit voor zowel droge, gekoelde alsook vrieslading. Dit transport geschiedt door geheel Europa en wordt uitgevoerd door bussen. Het betreft hier een dienst waarbij ze speciaal voor één klant vervoer verzorgen waarbij ook de mogelijkheid tot temperatuur controle en registratie alsook Track & Tracing mogelijk is zodat Troost Transport de klant altijd op de hoogte kan houden van de vorderingen van de unit.

Expeditie

Troost Logistics neemt de zorg voor logistiek en/of transport graag uit handen van de klant zodat die zich kan focussen op de ontwikkeling of productie van zijn goederen en of diensten. Troost Logistics kan in principe binnen geheel West-Europa maar ook ver daarbuiten het transport en of logistiek van de klant verzorgen. Momenteel verzorgt Troost Logistics voor een groot aantal klanten dit type dienstverlening, zowel in de droge lading als ook in de temperatuur gecontroleerde business. Troost Logistics heeft daarvoor een groot netwerk tot haar beschikking wat flexibiliteit en snelheid betekend. Daarnaast neemt het de klant zorgen uit handen wat kostbare tijd bespaard.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U zult geen spijt krijgen van de service die wij verzorgen.
Offerte aanvragen