75ste Volvo FH 460 Globetrotter XL voor Troost Group

Troost Group uit Middelharnis nam onlangs haar 75ste Volvo in gebruik, het betreft een Volvo FH 460 Globetrotter XL trekker. Het bedrijf is uitgegroeid tot een allround logistiek dienstverlener met activiteiten in het container- en koeltransport en Warehousing . De truck werd geleverd door Volvo Trucks dealer Bluekens Truck en Bus Middelharnis.
De 75ste Volvo in ruim 25 jaar, is een Volvo FH 460 Globetrotter XL is voorzien van alle mogelijke veiligheidsopties en brandstof besparende items als Volvo I-See. Voor extra comfort is de truck uitgerust met Volvo I-parkCool. Arie Troost, directeur: “Qua techniek en comfort past de Volvo FH ons uitstekend. Alles is functioneel rondom de chauffeur gebouwd, de truck is zuinig en voorzien van talloze innovaties. Daarnaast hebben we met Bluekens Truck en Bus een uniek partnerschap. Zij verzorgen al het onderhoud aan ons complete wagenpark, ongeacht het merk. Vertrouwen is het sleutelwoord. Deze Volvo is bovendien voorzien van een Volvo Gold Contract met connectiviteit, daardoor is het mogelijk de truck op afstand te volgen. Het onderhoud wordt daarmee steeds gerichter en de beschikbaarheid groter.”

Succesvol en klantgericht
Troost Group is een succesvolle klantgerichte transporteur. In het dienstenpakket van het bedrijf: containervervoer, temperatuur gecontroleerd vervoer, distributie spoedkoeriersdiensten, cross-docking plus opslag en expeditie. Arie Troost: “Het is een breed scala aan activiteiten, waarin synergie een grote rol speelt. Wij kunnen in principe de klant alles bieden. Om dat te kunnen blijven doen investeren we voortdurend in materieel. Voor het containervervoer beschikken we over ruim 30 eenheden die een veelvoud aan containertypes kunnen vervoeren, voor zowel droge als temperatuur gecontroleerde lading. Voor het koeltransport zijn er eveneens 30 eenheden met  verschillende type koeltrailers, zowel dubbelstockers als multitemps met units track & tracing en koelregistratie. Tot slot is er een aantal bakwagens en bestelbussen binnen de groep die ‘custom made werk’ kunnen leveren voor binnenlandse distributie.”